Марина Цвигун

Чому Росія стала РАсеєю і які духовні загрози несе російське «РАдноверие».

Росія – це тоталітарна держава, у якій все знаходиться під контролем спецслужб, крім, може, шовіністичного угрупування РПЦ, під «руццкамирськими» хоругвами якої почалася і продовжується агресія проти Русі-України. Якщо ж людина випадково відходить від гріховних содомських попів-педофілів Російської православної церкви, її миттєво перехоплюють завчасно підготовлені ФСБ секти «РОДноверов».

Ми вже якось звикли бачити і писати у соцмережах, коментарях на сайтах, у блогах замість "Росія" слово "Расея". Але чи пам'ятаєте ви чому?

Звідки це слово - РАсея?

А починалося все з насмішок над сектанами-«інглінгами» (прихильниками деструктивної секти – Церква Старовірів-Інглінгів), які маніпулювали складами, частинами слів, написанням великих літер там, де це граматично непотрібно. А ще були кРАмольці. Ось так колись, напевно, і наших предків привчали до незвичного для них християнства: спочатку сміялись, потім звикли, стали толерантними до інакомислячих, а потім стали повторювати - і маємо те, що маємо - релігію чужого племені на рідній землі.

Вражає використання слова "Расея" автором офіційної національно-патріотичної ідеї Росії - Ю. Мамлєєвим. То цей російський філософ – «інглінг»? Чи один з авторів неорелігії - інгліїзму? Його сьогоднішня творчість присвячена теософії, що надзвичайно актуально для сучасної тРосійської імперії, оскільки саме на теософії нового типу ґрунтується євразійська неорелігія – «арійська» теософія.

Знову звертає на себе увагу розроблена КГБ СРСР теософська секта «Біле Братства ЮСМАЛОС» Марини Цвігун (вона ж Марія Деві Христос, вона ж Вікторія ПреобРАженська), яка пропагує теософію і культ симітського бога Ра у новій обгортці.

Якщо ми поглянемо на старе фото Марії Деві Христос, яке сектанти «Білого Братства» розклеювали по всьому колишньому СРСР, то побачимо, що образ Цвигун поєднує християнство і єгипетський культ Ра (тримає у руці атрибут фараона). Рабське християнство у поєднанні з божественним культом фараона-царя - ідеал російського імперіалізму.

До речі, за кілька місяців до очатку Революції Гідності Цвигун проводила лекції у престижних залах та вузах України, і скрізь її радо вітало керівництво, віддане правлячому режиму.  Пропагандисти «Білого Братства» також були помічені у центрі Києва вже у березні, після втечі Януковича.

За вченням Цвигун (ПреобРАженської), "И светорусы в расу соберутся", "Ра - давньоведичне ім'я Єдиного бога, світло, абсолют, джерело", "Людина, Рус, Арій був наповнений великою могутністю", "Нині тільки мова символів та наша рідна російська мова зберегла сакраментальну інформацію для людини розумної, для Просвітлених". Недороблена «матір-божа православного арійства» також розповідає про космічні божественні перевтілення, «рептилоїдів» і подібні, вже звичні нам дурниці, які багато хто з братів наших незрячих чомусь сприймає як «Рідну Віру». Як бачите, міфологія найстрашнішої деструктивної секти нашого часу - «Білого Братства» є ідентичною до казок ватажка іншої деструктивної секти – «інглінга» Хіневіча, рідний брат якого, до речі, живе в Ізраїлі і вважає себе правовірним іудеєм. До речі, «арійська» секта «жидоборців-інглінгів» з’явилась саме в той час, як пані Цвигун Христосівна вийшла з в’язниці і перебралася до Росії. Призначити «арійським жидоборцем» чистокровного єврея Хіневича у ФСБ мабуть вирішили для сміху.

Хто ж вигадав «арійство», яке спочатку експлуатувала Британська імперія, потім Третій Рейх, а тепер вже чекістський Четвертий Рейх (РФ)?

"Батьком" теорії "арійської раси" став евангеліст Томас Бабінгтон Маккаулай, який ініціював "переклад" Вед у потрібному колонізаторам дусі. Переосмислення, а точніше пряма фальсифікація Ведичних першоджерел почалося у 1859 році. Будучи головою наймогутнішої для свого часу Ост-Індської компанії Томас Бабінгтон Маккаулай найняв талановитого митця Мюллера для цієї "творчої" роботи, і той розповів світу, що начебто у гімнах Рігведи європейці, які імігрували, називають себе "арійцями", і оспівують свою колишню батьківщину. Відтепер "імігранти" отримали свою расову тотожність. Метою арійської теорії було прагнення переконати світ, що біблійні мотиви Нового Заповіту простежуються і у стародавніх Ведах, а найголовніше - пояснити заможним і войовничим верствам індійського суспільства, що вони тут самі немісцеві, такі ж самі окупанти, як і британці, а пересічні індуси – це споконвічне бидло, до якого треба ставитись з презирством. Головна мета була досягнута, заможні індуси через покоління повністю покорилися британцям, народні повстання проти британських загарбників припинилися.

До речі, історичні арії – це предки сучасних іранців і таджиків. До слов’ян стародавні арії не мають ніякого відношення.

Але повернемося до Росії. У двадцятому столітті в епоху паралельної розробки євразійського проекту більшовиками, емігрантами-євроазійцями та німецької геополітичною школою Хаусхофера, полярна функція Росії щодо інтеграції азіатських держав в єдиному стратегічному блоці знову вийшла на перший план і активно досліджувалася в спеціальних закритих центрах. На підставі досліджень молодого російського історика Олега Шишкіна можна майже напевно стверджувати, що в надрах радянської розвідки існувала спеціальна структура, керована офіцерами Бокієм і Барченко і патронована членом ЦК Москвіним, яка всерйоз працювала над використанням сакрально-географічних традицій азіатських народів для створення азіатського стратегічного блоку під контролем Москви.

При цьому активно використовувалися праці французьких окультистів і мартиністів (в першу чергу Сент-Ів д'Альвейдра), які були присвячені якраз збереженню сакральних архетипів в східних традиціях.

«Білий Цар Русі» ототожнювався з символічною фігурою полюса, Полярної Гори. До речі, на тому ж самому символічному комплексі була заснована сакральна харизма Чингісхана, якого теж називали "білим царем" (за переказами він був нащадком синів Алан-Гоа, який народився від "білого духу", що увійшов до його юрти через димовий отвір - цей сюжет аналогічний "пришестю з Півночі", "спуску з полярної гори" і т. д.).

Згідно цій логіці бурятські лами розглядали династію російських царів як низку "тулку", втілень божеств ламаїстського пантеону.

Цікаво, що саме Сент-Ів д'Альвейдру, одруженому до речі, на російській оккультістці графині Келлер, належить головна роль у популяризації теми Аггарті, містичної підземної країни, ототожнюваної також з Шамбалою, центром світу. Символізм Аггарті, як показав Рене Генон у книзі "Цар Світу", має той же полярний символізм, що й осьова Гора. А отже, тема Аггарті має пряме відношення до теми Гіпербореї і відповідно сакральної легітимізації геополітичної місії Росії в справі інтеграції Євразії.

Гиперборея —

Древняя страна.

СтРАна Жарптиц

и алых скороходов… (Марина Цвигун - Вікторія ПреобРАженська)

Отже, євразійський проект розроблявся ще у Радянському Союзі, а Путін усього лише використав одну з старих розробок чекістських стратегів.

Цікаво, що Сурков, якого називають сірим кардиналом Кремля, у 2013 році назвав Путіна «білим лицарем бога».

Носіями євразійства стали не тільки «жідоїди», але і вчорашні естетичні некрофіли і садисти з арт-гуртка Юрія Мамлєєва. Останні відносили себе до внутрішнього дисидентства. Програмним для них був роман Мамлєєва «Шатуны», що розповідає про новий тип серійного вбивці, що скоює злочини не тільки заради власної збоченості, але і в ім'я осягнення якоїсь езотеричної істини. З цього гуртка вийшли Олександр Дугін (сьогоднішній лідер Міжнародного євразійського руху), Гейдар Джемаль і ще ряд діячів контркультури та альтернативної політики, які змогли перкласти білогвардійщину, європейський фашизм і сталінський більшовизм в модні терміни «нових правих».

 

Євразійські фашисти часто використовують коловрат певного типу (схожий на сонце), асоціативний ряд цього символу: сонце - РА - РАса - РАсея.

Також на теренах України в інтересах Росії діє «позаукраїнська неоязичницька спільнота» -  Родове Вогнище Рідної Православної Віри. Саме так охарактеризували цю групу правьславних  часописі Української Асоціації релігієзнавців (№2 за 2011 р., с.23). Це визначення стало підсумком кількарічного вивчення цієї неорелігійної організації провідними українськими науковцями-релігієзнавцями. Головним редактором вказаного часопису є всесвітньо відомий вчений Анатолій Колодний. Він особисто керував дисертаційним дослідженням лідера РВ РПВ В. Куровського і марно сподівався довести його роботу до успішного завершення. Тому А. Колодний дуже добре знає ідейні погляди цієї конфесії.

“Позаукраїнською” ця спільнота є тому, що задекларувала панславістські цінності та намагається всіма доступними засобами дискредитувати назви “Україна” та “українці”, дискредитувати ідею української націоналії.

РВ РПВ сповідує чудернацьку мішанину неглибоких авторських ідей сучасних дописувачів та уривків індуїзму, які не мають жодного відношення до традиційних дохристиянських релігій предків українців.

Справедлива, об'єктивна, наукова оцінка РВ РПВ важлива, оскільки показує всім українцям справжній зміст цієї неукраїнської неорелігії. Висновок науковців показує справжнє обличчя цієї організації та розвінчує обман її провідників про походження та духовне значення їхньої релігії.

У часописі «Релігійна панорама» (№1 за 2011 р., с.22-23) провідний український релігієзнавець Анатолій Колодний звинуватив лідера РВ РПВ Володимира Куровського у самосакралізації, тобто фактично у прагненні створити тоталітарну секту.

Підставою стала стаття під авторством В. Куровського в російськомовній газеті “Вера Предков” (№2 за 2011 р.), де він прирівняв своє слово до “слова Всевишнього”. Тим, хто не згодний визнавати слово Куровського за слово Всевишнього, сам же Куровський дорікає в гордині. Подібна самосакралізація часто присутня у тоталітарних сектах, переважно індуїстського або псевдобуддистського спрямування.

У статті “Зросійщене Родове Вогнище Рідної Православної Віри” (часопис “Релігійна панорама”, №3 за 2011 р.) профессор Колодний продовжує характеристику вказаної релігійної організації. Він зазначив негативне враження студентів Національного університету “Києво-Могилянська Академія” від зустрічі з представниками РВ РПВ. Студенти відзначили фантазованість і штучність, несумісність з українською народною традицією віровчення та обрядовості РВ РПВ. Анатолій Колодний також ставить під сумнів наявність 100 громад цієї конфесії, про що заявляють її провідники.

Анатолій Колодний добре знає псевдоволхвів РВ РПВ Володимира Куровського і Романа Миколаїва, які були його аспірантами. Раніше він оцінив їх як нездатних до наукової роботи. Потім він фактично засвідчує їхню нездатність сформувати адекватне віровчення. “Нафантазованість та штучність” віровчення РВ РПВ стали очевидними і для студентів “Могилянки” після зустрічі з представниками РВ РПВ. До речі, ті ж самі студенти трохи пізніше з радістю зустрічали лекцію Князя Огіна.

У вказаній статті Анатолій Колодний оцінив роль РВ РПВ в українському рідновір'ї як “деструктивну”.

Анатолій Колодний також сумнівається у наявності 100 громад у РВ РПВ. Адже лідери РВ РПВ публічно недавно жалілися, що наклад газети “Триглав” сягає близько 200 примірників. Оскільки газету своєї конфесії в нормальному стані організації читають і члени громад, і всі віруючі, і симпатики, то їх виходить дуже замало для 100 громад.

Коли у Києві почався Євромайдан, керівництво РВ РПВ показало свою антиукраїнську суть у повній мірі. Навіть гидко таке читати, але Україна повинна знати свої "хероїв" (цитування з форуму ССО): «Дорогие братья и сестры, украинцы, родовичи! Сегодня государство Украина и украинский народ переживает мощный кризис государства. Противостояние властей и оппозиции поставили нас на грань гражданской войны и разрухи».

Невже цей текст був підготовлений у ФСБ? «Это деятельность заокеанских иностранных спецслужб, направленных на дестабилизацию государств с целью укрепления существующей мировой финансовой системы (доминирование доллара) . Для этого они с легкостью делают «революции», Ирак, Ливия, Египет, Сирия - красноречивый тому пример».

Слідкуйте за їх брудними руками! «Сегодня Украина не может склониться к Западу (США и Евросоюзу) - это приведет к полному разрушению экономики Украины, распространение распада института семьи и разрушение традиционного образа жизни (гомосексуализм, лесбиянство, педофилия и т. д.)».

Крім засланих Росією правьславних рідновірів в Україні вільно діє ще одне сектанське угруповання, вже сталіністів-кобівців. КОБ (інша назва “Мертва Вода”), так звана «концепция общественной безопасности» - чекістська диверсійно-ідеологічна концепція, яка повинна об'єднати розділені нині частини єдиної Російської держави — Україну, Росію, Білорусь. Саме такою є головна мета діяльності КОБ. Ця мета повинна буди досягнута “вихованням” управлінців, з певною системою мислення, саме ця новостворена еліта повинна повести маси до світлого майбутнього у складі Російської імперії. В Україні КОБ представлене “Тверезою Україною”, яка є прикриттям для руху з іншою назвою – «Концептуальная Русь». Ідеологи даного руху борються з «оп’янінням» ідеями Заходу. Коли терористи захопили Слов’янськ, перше, що вони зробили, це запустили трансляцію антисемітського та антиукраїнського кобівського телеканалу КПЕ.

Отже, Мертвою (об’єднуючою) водою Російської імперії є КОБ, а ось Живою водою, душею, релігією —  теософія «білого арійського братства».

Князь Огін